Карамель можна сміливо вважати найбільш використовуваним натуральним харчовим барвником. Запропонований барвник виходить за допомогою нагрівання вуглеводів, яке контролюється згідно з технічними умовами. Типів карамелі є всього чотири — вони розрізняються за сферою застосування та способом їх виготовлення. Відтінок у карамелі м'якого коричневого кольору — подібні колірні пігменти використовуються під час виробництва напоїв, хлібобулочних виробів, морозива та всіляких соусів. Як і більшість натуральних харчових барвників, представлених ТД «Здоровий Продукт», цей пігмент має високу стійкість до світла, температури та кислотності. Карамель пропонується в порошковій і рідкій формі — усі з чотирьох її видів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Данія |
- Ціна: 100 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 5 кг