Натуральний барвник на основі паприки застосовується як компонент, що фарбує, у безлічі харчової продукції. Найчастіше для отримання стабільного жовтогарячого або навіть червоного відтінку пігмент паприки використовують для соусів, кондитерських виробів, фруктових наповнювачів, м'ясних і рибних продуктів. Не менш доречним застосування барвника на основі паприки стало під час виробництва напоїв. Даному натуральному барвнику властива висока стабільність у разі впливу кислот і високої температури. Проте пігмент паприки вразливий до втрати кольору у разі впливу світла та кисню, що, відповідно, важливо врахувати під час вибору способів зберігання й пакування продукту. Паприка особлива специфічним смаком і запахом, що, звісно ж, впливає на смакові характеристики підсумкового продукту. Найкращим чином паприка застосовується в жирових продуктах, оскільки є жиророзчинним барвником — соуси та спреди з використанням паприки мають не тільки виразний зовнішній вигляд, але й багатший смак, завдяки ноткам, які вносять цю спецією.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Данія |
- Ціна: від 100 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 5 кг