Різноманітність антоціанів налічує приблизно трисот різних видів — всі вони є витвором природи. Цей пігмент відповідає за забарвлення всіляких овочів і фруктів — наприклад, їх містить виноград, бузина, чорна смородина та морква, червона капуста та редис, завдяки чому ми звикли бачити плоди цих рослин у спектрі від червоного до блакитного. Відтінок антоціана змінюється залежно від pH — наприклад, показник від 3 і більше робить колір малиновим, а pH 5 — чорничний. ТД «Здоровий Продукт» на цій сторінці пропонує натуральні харчові барвники антоціана блакитного кольору. Говорячи про блакитні антоціани, треба зазначити чудову термостійкість, світлостійкість і кислотостійкість — у більшості продуктів блакитні антоціани також можуть витримати стерилізацію й пастеризацію. Загалом вищеописані особливості властиві антоціанам будь-якого відтінку. Велике застосування блакитні антоціани знайшли в напоях, мармеладі, джемі та різного роду кондитерських виробах — роблячи продукт не тільки привабливим, а ще й поліпшує здоров'я людини, через те, що антоціани є поліфенолами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Данія |
- Ціна: від 100 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 5 кг